جدیدترین مطالب گالوس:

پیاز بخورید تا سکته نکنید!

piz_144250
به گفته محققان پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته ‌های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته قلبی و مغزی می ‌شود.

پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول‌های استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

پیاز سرشار از ویتامین‌های آ، ب و ث بوده و نیز دارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، یُد، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود.

مخلوط آب پیاز و عسل را می توان به عنوان یک کِرِم ضد چروک استفاده کرد.

همچنین پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است و قند خون را تنظیم می‌کند.

پیاز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود، بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.

اثرات زیاده وی در مصرف پیاز: زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود.

 

(۷۸۶)

۲ نظر

  1. با سلام . ایا لایه نازکی که روی ورق های پیاز وجود دارد مضر هستند
    با تشکر از شما

    • سلام
      خیر، لایه های نازک روی پیاز هیچ ضرری ندارد.
      هم پوسته داخلی پیاز مفید است و هم خارجی. به گفته متخصصان؛ پوست قهوه‌ای و خشک و لایه‌های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و فلاوونوئیدها بوده و لایه‌های خارجی پیاز که آن‌ها را دور می‌ریزید حاوی ترکیبات سولفوری هستند.

      آزمایشات نشان داد پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند. همچنین در زیر این پوست قهوه‌ای رنگ، دو لایه خارجی روی پیاز نیز حاوی فیبر و فلاوونوئیدها است.

      موفق باشید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*