جدیدترین مطالب گالوس:

این موادغذایی را باهم نخورید

خربزه-و-عسل

 

مواد غذایی که خوردن همزمان آنها باعث ایجاد مشکلاتی در بدن میشوند عبارتند از:

۱- خوردن لبنیات با گوشت سفید باعث درد مفاصل و عوارض گوارشی است.

۲- مصرف شیر با انجیر برای قلب مضر است.

۳- تخم مرغ با ماهی و مرغ احتمال امراض پوستی و فلج، نقرص و بواسیر دارد.

۴- خوردن پوسته تخم مرغ مولد لک صورت و ایجاد باد در سر معده و امراض طحال .

۵- مصرف انواع ترشی که از سرکه باشد همراه پلو مولد کولیت و درد شکم است.

۶- مصرف فرآورده های لبنی با ترشی پیری زود رس می آورد ، باعث انجماد فرآورده های لبنی در معده و فساد غذا می شود.

۷- مصرف پنیر تازه با هر غذایی مضر است.

۸- پنیر با تخم مرغ سبب اختلال در گوارش و دردهای گوارشی است.

۹- ماست با ترب ایجاد سوء هاضمه و گاستریت می شود.

۱۰- مصرف همزمان تخم مرغ با ترب و یا شیر با انجیر، مضر قلب و مغز است.

۱۱- تخم مرغ با قارچ ایجاد بلغم و ایجاد رسوب در دیواره رگها می شود

۱۲- خربزه و عسل احتمال سنکوب می دهد.

۱۳- شیر با انجیر سبب گاستریت، سردرد، تهوع میشود.

۱۴- مصرف ماست و اسفناج (بورانی) به علت تشکیل اگزالات کلسیم مولد سنگ کلیه استو مصلح آن گردو و زعفران است.

۱۵- مصرف ماست و باقالی باعث دل درد شدید اسهال وتهوع می شود.

۱۶- مصرف خردل و سیر باعث خارش و یبوست است.

۱۷- مصرف سیر با پیاز و یا تره با ترب باعث کاهش نور چشم شده و مولد تاریکی چشم وشب کوری است.

۱۸- خوردن غذاهای سرد با هم ایجاد بلغم، سکته، رماتیسم و MS  است.

۱۹- مصرف هر غذایی با خربزه و هندوانه باعث سنگینی معده و حدوث امراض متعدد می شود.

۲۰- مصرف چای با پیاز و یا هندوانه مضر است.

۲۱- خوردن آبگوشت و گوشت با هندوانه مضر است چون آبگوشت بلغم زا و میوه های آبدار هم بلغم زا است وعوارض بیماریهایی با منشاء بلغم است

۲۲- مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی مضر است (مگر این که سه ساعت بگذرد) زیرا باعث فساد میوه در معده خواهد شد.

۲۳- خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی، باعث تحیر عقل، کند ذهنی و فراموشی بسیار می شود.

۲۴- از خوردن غذاهای پروتئین دار یا چرب در فصل گرما و غذاهای سرد در فصل سرما پرهیز شود.

۲۵- نوشیدن آب بعد از حمام رفتن به ویژه اگر معده خالی باشد؛ ضرر آن بیشتر است.

۲۶- آشامیدن آب سرد در حالت ناشتا؛ زیرا معده بدون توقف آب را به اعضای بدن می رساند که اگر سردی آن به قلب برسد، به علت کاهش حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود؛ اگر به کبد برسد موجب بیماری استسقاء (آسیت) خواهد شد؛ اگر سردی آن به مغز برسد، موجب سستی اعصاب خواهد شد؛ اگر سردی آن به آلات نَفَسی و صوتی برسد، باعث اختلال در عملکرد اعضای مذکور می شود.

۲۷- میوه ی هر فصل را در فصلش خوردن، چون خداوند حکیم متناسب با شرایط بدن در هر یک از فصول و شرایط اقلیمی هر منطقه ی جغرافیایی میوه ها را خلق فرموده.

۲۸- مصرف تخم مرغ با ماهی مولد امراضی چون جذام، فلج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبی مزمن خواهد شد.

 

(۱۳۰۲)

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*